Prisecco Alcoholvrij

Prisecco Alcoholvrij – alternatief voor wijn
Wat drink je bij je maaltijd als je alcoholvrij wilt blijven? Joerg Geiger uit Zuid-Duitsland produceert Prisecco Alcoholvrij, een assortiment vruchtensappen met een zeer hoog gastronomisch gehalte. De sappen worden gemaakt van fruit en groenten (oude rassen) en worden op smaak gebracht met verse kruiden en specerijen. Prisecco Alcoholvrij is geïnspireerd op witte wijn, rode wijn en mousserende wijn en is verkrijgbaar in verschillende varianten. De gastronomische combinatie met mooie culinaire gerechten zal menigeen verbazen… Prisecco is de toekomst van alcoholvrij culinair genieten!

Als exclusief importeur van Prisecco Alcoholvrij richten wij ons op de gastronomische horeca en horecagroothandel die deze sector belevert. Voor meer informatie over de producten en leveringen, neem contact op met Jan Rutten, 06-25125035.

Download van het assortiment en productbeschrijvingen: Prisecco Alcoholvrij – Om te drinken als je niet wilt drinken (jan2022)

Prisecco in de horeca
Prisecco staat exclusief op de kaart bij de top van de Nederlandse horeca. Wilt weten waar Prisecco Alcoholvrij bij u in de buurt geschonken wordt, neem dan gerust contact met ons op.