Uitnodiging Horecawijnproeverij ‘From Zero to Hero’ 1 juli 2019 11.00-17.00u

Sommeliers opgelet!
Het Proefstation Wijnimport nodigt u van harte uit voor zijn horecaproeverij:
Alcoholvrije alternatieven voor wijn, laag-alcoholische ciders en sublieme Elzaswijnen.

Proef onze Zero’s en Hero’s op maandag 1 juli 2019 van 11.00-17.00 uur.
Aanwezig zal ook zijn Anaïs Cattin van Cattin | Grands Vins et Crémants d’Alsace depuis 1720 voor een persoonlijke toelichting op de wijnen.
Locatie: Noble Kitchen, Cromvoirt
Doelgroep: horeca, vakpers, genodigden
Aanmelden gaarne via: info@proefstation.com

Locatie Noble Kitchen
Noble Kitchen is het nieuwe restaurant van sterrenchef Edwin Kats en is gelegen op het terrein van Golfclub Bernardus. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner, wilt u hier op 1 juli gebruik van maken, reserveer dan tijdig bij hen om uw plekje zeker te stellen. Een routebeschrijving vindt u op de website. Adres: Deutersestraat 39B, 5266 AW Cromvoirt | T 073 203 48 88 | www.noblekitchen.nl

Het Proefstation Wijnimport & Agenturen
Het Proefstation is een wijngroothandel met een onderscheidend assortiment smaakmakers. Onze prachtige wijnen, laag-alcoholische ciders en alcoholvrije alternatieven voor wijn komen van familiebedrijven met 300 jaar traditie, kennis en ervaring. Wij leveren landelijk aan topgastronomie, met ons exclusieve assortiment kunt u zich onderscheiden.
Het Proefstation Wijnport, Haarlem | Jan Rutten 06-25125035 | www.proefstation.com

Proeflijst
Bekijk via de hiernavolgende link de complete Proeflijst Horecaproeverij From Zero to Hero – 1 juli 2019 (ONLINE VERSIE)(.pdf)